Bouwwerken Antwerpen

Bij Teugels Bouwwerken kunt u zowel terecht voor binnen- als buitenwerken. Teugels Bouwwerken is in te zetten voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en verbouwingen. Zo verzorgen wij onder meer uw:

  • Tegelwerken
  • Gyprocwerken
  • Vloerwerken
  • Ruwbouwwerken

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar: 0032-479830051.

Teugels Bouwwerken - Projecten

Tegelwerken

Wij zetten onder meer wand- en vloertegels in uw badkamers, keuken en/of uw toilet. Wanneer wij uw tegelwerken leggen, heeft u de keuze uit verschillende soorten tegels.

Ruwbouwwerken

De fundering, draagmuren, vloeren, wanden en het dak vormen de basis van elke woning. Die basis moet goed zijn om de woning te kunnen afwerken. Hiervoor bent u bij Teugels Bouwwerken aan het juiste adres.

Vloerwerken

U kunt op ons bouwen voor het professioneel laten leggen van vloertegels in onder meer uw badkamer, keuken, op het terras of op de oprit. U heeft de keuze uit keramieke tegels of natuursteentegels. Ook chapewerken behoren tot uw mogelijkheden.

Gyprocwerken

Gyprocwerken zijn bouwwerken met gipsplaten en beschikken over verschillende voordelen. Zo zijn gipsplaten snel te plaatsen, waardoor u snel en direct aan de slag kunt met schilderen en niet hoeft te wachten.

Ook creëert u met gyprocwerken snel en nauwkeurig valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden of werkt u eenvoudig zolderruimtes af. Bovendien zorgt u met gyprocwerken voor een goede geluidsisolatie en bereikt u een optimaal akoestisch comfort.