Over Teugels Bouwwerken

Teugels Bouwwerken beschikt over meer dan 30 jaar ervaring. 2 generaties zijn werkzaam binnen dit bedrijf, waardoor u kunt profiteren van een bulk aan ervaring dat van vader op zoon is doorgegeven.

Wij garanderen een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, wat wij dankzij onze ervaring met algemene bouwwerken in alle soorten en maten kunnen waarmaken.

Werkzaam in Vlaams-Brabant

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Antwerpen, Vlaams-Brabant en voorzien u onder meer van de volgende diensten: tegelwerken, gyprocwerken, vloerwerken, ruwbouwwerken.

Teugels Bouwwerken - Projecten

Professional in bouwwerken

Professioneel en ervaren bedrijf in bouwwerken in de ruime omgeving van Antwerpen.

Direct contact

Neem direct contact op met Teugels Bouwwerken: 0032-479830051.

Tarieven

Bent u benieuwd naar het tarief voor uw project? Laat een offerte opmaken.

Advies en bouwmaterialen

Wij kunnen bovenstaande diensten voor u verzorgen, maar kunnen u ook voorzien van bouwadvies en/of bouwmaterialen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een betonmolen huren. Benieuwd wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Wanneer u interesse hebt in de huur van materiaal, kunt u contact opnemen via ons online contactformulier of door te bellen naar 0032-479830051.

Direct contact opnemen?

Direct op zoek naar hulp bij uw tegelwerken, vloerwerken, gyprocwerken of ruwbouwwerken? Neem direct contact op met Teugels Bouwwerken!